Home

Villa Harbo Pictures

Villa Harbo Drawings

Who are we

 

Picture gallery

 

Diary

 

Our kids nonsense

 

Family and friends

 

Our home and cars

 

Christmas letters

 

 

Link open new window:

blog.harbo.org

harbojohn at YouTube

WebCam1 

 

        

 

Welcome to our diary year 2001.

Click here to explore 2002 or 2003

 

25. December til 29. December.

Almindelig afslapning og ikke foretaget os noget som helst. Ungerne fandt en lille ting i deres strømper de de vågnede op den 25. december. Julemanden havde sørme været der. Han havde endda spist de kager og drukket den mælk som vi havde sat frem. Han havde endda taget de tegninger med som Emma og Anna havde lagt frem. Det vides ikke om han også havde læst den seddel Jakob havde skrevet (på både dansk og engelsk): Kære Julemand. Jeg er ked af at jeg ikke har lavet nogen tegning til dig. Hilsen Jakob.

Charlotte og John var inde hos Kim og Gitte for at hjælpe dem lidt i den rigtige julestemning. De kom hjem fra fødegangen på Frederick Memorial Hospital med en lille fin pige: Sofie. 

John var ganske kort inde på arbejdet både Onsdag og Fredag. Lørdag drog John afsted til Washington DC, til en site hvor der var nogle problemer. Hjemme samme dag. (Køreturen tager kun 45 minutter)

 

24. December

Vi var blevet inviteret til frokost hos Cindy og George, så vi forberedte så meget af aftenmaden vi kunne om formiddagen: John lavede Ris'Alamande af en del af risengrøden som han havde lavet dagen før af 1 gallon sødmælk (ca. 4 liter). Ungerne elsker risengrød, så vi laver altid rigeligt. Herefter forberedte han de 2 ænder som Charlotte havde indkøbt i Safeway, vores lokale supermarked. De blev gnedet med salt og fyldt med svesker og æbler, og lagt på risten, lige klar til ovnen. Herefter blev Waldorf salaten lavet og sat i køleskabet. Samtidigt med dette lavede Charlotte konfekt. Vi drog aftsed for at besøge Cindy og George klokken 1230, og var tilbage igen klokken 1620, lige tids nok til at sætte andene i ovnen. Charlotte dækkede bord, samtidigt med at John lavede sovs, skrællede kartofler og brunede sukkerkartofler. John rørte mandlen i Ris'Alamanden medens Anna så på. Hun mente senere at kunne finde den, idet at hun nok vidste hvor den var. Hun blev skuffet. Line fik mandelgaven, hun begyndte at grine og kunne ikke holde op, saa vi kunne jo gaette os til at mandlen var i hendes mund. Vi spiste 1830, dansede rundt om træet klokken 20, og pakkede gaver ud til klokken 22. Emma mente halvvejs at nu havde hun faaet pakker nok, men ville selvfoelgelig gerne have resten. Anna gik rundt og talte hvor mange gaver alle havde faaet, og sammenlignede saa med sine egne. Hun endte ud med at vaere glad og tilfreds. Ungerne gik i seng klokken 2230. Vi andre blev oppe nok en stund, men var noget trætte så vi gik i seng klokken 2330. Det var den juleaften. Vi var alle enige om at det var en rigtig god aften, hvor alle havde hygget sig. Men jo meget forskellig fra alle vores tidligere jule aftener, hvor vi jo altid har været sammen med den nærmeste familie. Se billeder.

 

17. December til 23. December

Det var i denne uge at vi endelig fik købt vores digitale kamera: Canon Powershot G2. Dyrt men det bedste.

Det var også i denne uge (Klokken 730AM Søndag) at vi fik telefonopringningen fra Kim: "Det blev et barn". En lille fin pige på 3600gram født kl. 1130PM Lørdag aften. Se billederne

Herudover kørte vi lidt rundt i kvarteret for at se juleudsmykninger af husene. Se billederne.

Ellers er ugen gået med Juleforberedelser, Line har været til juleafslutningsfest på svømmeholdet med efterfølgende spisning på Pizza Hut, og derefter til fest hos en veninde.

CH klippede spidserne (10 cm.) af Anna's hår.

Vi har taget en del billeder med vores nye kamera, og oploaded disse. Klik her

John har haft en meget travl uge på arbejde. Alle idriftsætterne skulle hjem på Juleferie, dog var der 2 som ikke fik lov til dette og som bliver på pladsen indtil 3 Januar. Herudover skulle der planlægges at  Hotlinien skulle bemandes i hele perioden. Så der er blevet afholdt m ange og lange møder hele ugen.

Om aftenen kunne vi høre Walkersville's fire and rescue sirene køre et par gange. Det betyder at alle frivillige på vagt straks skal komme over på stationen for at deltage i en udrykning. Herovre rykker man ud til de mindste biluheld med både en brandbil og en en ambulance. Vi kunne imidlertid høre at det måtte være rigtig galt denne gang, idet at udrykningerne fortsatte i mere end 1 time, og med mange køretøjer. Da lydene (herovre er lydene meget voldsomme idet at alle køretøjer har 3 forskellige STORE horn-sirener monteret som benyttes konstant) kom nærmere og nærmere stod vi alle ved vinduerne for at se hvor bilerne kørte hen. Der kom 5 store biler. Alle meget større end de store hjemme i Danmark, og de havde alle deres specielle udrykningslys tændt, samt alle horn var i brug. Vi kunne knapt tale sammen, og blev helt blændede af udrykningslysene. Bilerne kørte langsomt forbi, og i den store kurv i en af stigevognene stod julemanden og vinkede. Det frivillige korps var altså blot ude for at promovere sig. Vi har tidligere på året taget et billede af den omtalte stige vogn. Se billederne

 

9. December til 16. December

Søndag var total afslapning. (Det er vi vist blevtmeget bedre til after at være flyttet herover) Finn og Veronika overnattede fra Lørdag, og drog afsted kl 11. Finn skulle rejse til Louisville, KY, så de havde lidt travlt. Anna var til fødselsdag hos en af sine skolekammerater hele eftermiddagen.

Mandag var Line til sit første svømmestævne. Holdet klarede sig vist med et mellemgodt reultat. Charlotte assisterede med tidtagning og point udregning.

Tirdag og Onsdag ver John ude at rejse: på UPS Air Hub i Louisville Kentucky. Crisplant er netop ved at afslutte sit arbejde med installation og idriftsaettelse af 16 sortere.

Torsdag var hele familien ude at spise sammen med the Hildesheims paa en familie restaurant hvor der er buffet. Buffet er det eneste der er, og det eneste der har været i al den tid restauranten hat eksisteret. Buffet er ret normalt her i landet, men nok noget usundt, idet at der er alt for meget, og jo ingen grænser for hvor meget og hvad man må spise. Men godt er det! Selv ungerne kan hver især finde noget at spise.

Lørdag var havedag. Temperaturen var oppe på 12 grader C, og der var mange blade som vi ikke havde fået samlet ind. Efter at have revet hele haven slog John også græsset. I alt blev det til 51 sække blade og 8 sække græs som blev kørt over på komposteringspladsen. Hele dagen gik med dette, og det viste sig at være timing: næste dag var frostkold for første gang i lang tid.  Line havde besoeg af en veninde og tog hjem sammen med hende hvor hun blev indtil Søndag eftermiddag. Anna og Emm ahavde besøg af 2 danske veninder hele eftermiddagen.

Søndag var juletræsdag. Vi drog afsted klokken 1030 til en Treefarm: http://www.pinevalleyfarms.com/. Her fandt vi et træ som vi fældede og bragte hjem og som Charlotte, Anna og Emma pyntede, alt imens John opdaterede hjemmesiden og Jakob så tegnefilm på tv.

Se billeder

 

 

8. December

Lørdag var Julefrokostsammenskudsgildeaften.

Andrea, Tim, Thomas og Konor, Bente, Ken og Kristian, Veronika og Finn, Gitte og Kim og Kristian var indbudt til klokken 1800. Nogle kom tidligt og nogle kom sent. Men alle kom. Vi havde også inviteret Michael Tycho, som imidlertid var nødt til at melde afbud, idet at han var blevet sendt til NJ og MA (af John) for at arbejde på 2 forskellige projekter. Heldigvis havde Michael afleveret både de 2 flasker snaps, 1 flaske Gl Dansk, en (stor 4 liters) dåse juleøl og Anthon Bergs marcin. Alle morede sig kosteligt. Menuen var nok lidt vanskelig, idet mange af ingredienserne simpelt hen ikke fås her i landet. Men ved lidt trylleri fik vi vist alle fremtryllet hvad der var nødvendigt:

Menuen var meget Dansk:

Sild (hvide) og hjemmelavet karry salat. 

Leverposteg med champignon og sprød bacon.

Hamburgerryg, grønlangkål og brunede kartofler.

Fiskefileter og remoulade.

Flæskesteg og rødkål.

Æbleflæsk.

Frikadeller og rødkål.

Ris a l'amande (med mandelgave).

Mundgodt (Anthon Berg marcipan) til kaffen.

Der blev taget en masse billeder. Se dem på vores billed side.

 

 

25. November - 7. December

Søndag var Line, Bedstemor og Charlotte ud at shoppe. Ellers gik dagen med absolut ingenting.  Mandag var Charlotte, Gitte og Bedstemor i Hagertstown for at handle ind i en Factory Outlet. Onsdag var Bedstemor med Anna i skole. Der var arrangeret en Grandparent's dag for hele skolen. Resten af ugen brugte Charlotte og Bedstemor på at finde svinelever og svinespæk til hjemmelavet leverpostej. Svinelever kan kun fås på bestilling ved leverandøren, så der blev brugt kyllinge lever og hakket svinekød. Hvilket sagtens kan spises! Charlotte fandt et lille familie slagteri, hvor man kan købe alle svineprodukter udskåret efter ønske. De slagter en gang om ugen så man skal blot være 1 uge på forkant. Nu ved vi da hvor vi kan finde flæskestegen.

Tidligt lørdag morgen drog vi endnu engang afsted til New York. Vi ankom på Manhattan klokken 1100, hvor vi kørte lidt rundt for at finde en parkeringsplads til rimelige penge. Sådan en parkeringsplads findes imidlertid ikke så vi parkerede på hjørnet af 8th og 42th Street. Pris $27 for maximum 12 timer. Herefter spadserede vi over mod Empire State Building. Nem at finde: blot se op og gå i retning af spiret. Bedstemor var meget bekymret om hun nu også turde tage med op. Vi stod først i kø uden for bygningen. Det var meget varmt: 20C. Herefter stod vi i en anden kø for at komme nedenunder hvor billetsalget var. Så stod vi i kø nedenunder for at købe billetterne. Herefter i kø for at komme med første elevator. Så i kø for at komme med den anden elevator. Endeligt var vi oppe. Det tog os 2 timer at komme op. Udsigten var helt i top, der var ingen dis, og vi kunne se meget langt. Ungerne skændtes som sædvanligt om hvem der skulle have kikkerten. Bedstemor tog en del billeder med sit nye digitale kamera. Da der var gået 20 minutter ville Jakob og Bedstemor ned igen. John stemte imod, men flertallet vandt, så vi gik hen i køen til første elevator. Herefter i køen til anden elevator, og vi kørte ned igen. Emma og Anna klagede over trykken for ørerne, men det holdt hurtigt op. Nede på gaden bestemte vi os for at gå op i Central Park, og derfeter ned til Rockefeller Centret for at se det berømte juletræ. Da vi havde spadseret lidt mere end 40 minutter begyndte Jakob at brokke sig over at han var træt. Bedstemor var også begyndt at blive træt, så vi lagde en ny plan, hvor vi ville gå direkte ned til Rockefeller Centret, så over til det berømte hjørne på Times Square, og så tilbage til bilen og "hjem" til hotellet. Da vi nåede frem til Rockefeller Centret og juletræet, var der mildest talt meget "crowded". Det var nærmest umuligt at gå blot et skridt, så det tog os lang tid at nå frem til et sted hvor vi kunne se ned på skøjtebanen, og tage et par billeder af juletræet. (Vi skulle bruge billedet til vores Julekort). På vejen ned mod Times Square blev folkemængden værre og værre. Vi tog blot et par minutters ophald på Times Square hvorefter vi begav os videre ned mod bilen. Vi endte med at spise lidt på Chevys. Herefter blev bilen gravet frem fra 4 position og vi kørte gennem Holland Tunnel og mod syd på den gamle highway "1to9". Gost trætte nåede vi frem til Hampton Inn som ligger 15 minutters kørsel fra Holland Tunnel. Prisen er i weekenden $79 med morgenmad, for et værelse med 2 dobbeltsenge. Line, Anna og Bedstemor sov på et værelse og vi andre på det andet værelse. (Line kommenterer sov som: "sov og sov ?, husk på at Bedstemor lå ved siden af!). Efter at have fået morgen mad næste dag drog vi afsted til Frihedsgudinden. (En noget underlig oversættelse af Statue of Liberty?). Siden Sep. 11 har alle færger været aflyst til øen, så vi måtte nøjes med at iagtage stauen lidt på afstand. Vi gik en lille tur i det lidt kølige vejr:10C. Ungerne legede lidt på legepladsen, hvorefter vi begav os hjemad. Snakken gik på om vi skulle køre omkring Atlantic City, men stemningen var mest for at køre direkte hjem. Vi var hjemme klokken 1400. 

Charlotte og John monterede 1600 julepærer på facaden. Det skulle senere vise sig ikke at være nok, hvis man ville være blad eliten i kvarteret. For hver dag der går bliver flere of flere huse udsmykket. Nogle med stil andre med det absolut modsatte. Det er meget underholdende at køre rundt og se på alle disse udsmykkede huse.

Mandag brugte Karin og Charlotte til at pakke Karins kufferter. Tirsdag var så sfskedens dag. Jakob var noget ked af det lige inden han skulle med bussen om morgenen, men han fik da taget afsked med Karin. Line forsvandt forbavsende hurtigt ud af døren til bussen efter afskeden. Anna tog det pænt og drog afsted i skole. Værst var det med Emma. Hun græd en del på vej ind mod Frederick, hvor Charlotte og Bedstemor skulle mødes med John kplokken 1430. Charlotte tog afsked med Bedstemor og kørte tilbage til Walkersville hvor ungerne jo snart kom hjem fra skole. John, Emma og Bedstemor kørte til Dulles. Check in var meget langsom, men der var rigeligt med tid. Da Bedstemor skulle gennem secutrity tog vi afsked med bedstemor, og kort tid efter kunne vi ikke se hende i mængden. På vej tilbage til walkersville græd Emma endnu engang over at Bedstemor var rejst hjem. "Jeg savner Bedstemor" gentog Emma gang på gang med tårer i øjnene. Det er alsrig nemt at tage afsked. Nogle skjuler følelserne og andre gør det modsatte.

Onsdag gik med at vænne os til at Bedstemor var rejst.

Torsdag og Fredag var John i South Carolina.

Se billederne

 

 

24. November

Dagen blev tilbragt i Baltimore sammen med Michael og Pia. Vi startede ud hos Finn og Veronika med øl og sodavand. Herfra gik vi ned på et indendørs marked, hvor man kunne købe næsten alt spiseligt. Meget interesant. Videre ned på Inner Harbor hvor vi bl.a. var om bord på et stort træskib som var en nøjagtig kopi af et skib der havde deltaget i Civil War. Herefter var vi inde i Barnes&Nobles boghandel og på ESPN sportsbar.  Vi så en udstilling med fiskefigurer i alle mulige former og farver. Fiskene havde tidligere på året været opstillet rundt omkring på Inner Harbor. Turen gik videre over på den gamle del af Baltimore Havn, hvor vi var inde på adskillige italienske restaurenter og ville have pizza. Uden held. Senere spiste vi så pizza på en restaurent på Inner Harbor, hvor også Kim og Gitte sluttede sig til os. Kim og Gitte havde været i IKEA for at købe sild til julefrokosten. Inden vi gik tilbage til Finn og Veronika fik ungerne is og Finn gav øl på en bar. Herfra kørte vi hjem i regnvejr. Se billederne. 

 

14. - 23 November

John er fortsat syg om onsdagen. Det viser sig at det er nyresten der passerer. John synes ikke at have det helt godt, men er frisk igen om eftermiddagen. Lørdag var almindelig afslapning. Jakob var til fødselsdag og overnattede hos en kammerat, og Anna var til fødselsdag hos en veninde. Karin, John og Charlotte spiste aftensmad hos Kim og Gitte, som også havde inviteret Finn og Veronika. Søndag foregik i Washington DC: Vi kørte langs med Potomac River direkte ind på Constitution Avenue hvor vi parkerede. Her besøgte vi Lincoln Memorial, hvor USA's Præsident nummer 16 Abraham Lincoln er udødeliggjort med en kæmpestatue. Herefter gik vi ned til Vietnam Veterans Memorial, hvor samtlige faldne i krigen (1950 - 1975) er listede i kronologisk orden på en smuk sort marmor mur. Efter Vietnam Veterans Memorial gik vi over til Korean War Veterans Memorial som består at 19 store figurer i soldater skikkelser, der avancerer på en slagmark i Korea. Herefter gik vi tilbage til bilen og kørte op til den anden ende af The Mall, hvor vi parkerede ud for Air og Space Museum, som vi med lidt besvær fik Karin lokket med ind i. Herefter gik turen til Hirshorn Museum, Smithsonian Castle, Washington Monument og ned over græsset for at se på indianske tipier. Herfra op til The White House og videre til The National Gallery of Art hvor vi kun nåede at se den udendørs udstilling. På vejen hjem fra Washington DC spiste vi til aften på Macaroni Grill. Mandag var Karin, Gitte, Emma og Charlotte i Hagerstown for at shoppe. Tirsdag var Karin med Anna i skole, til Grand Parents Day. Onsdag købte Charlotte og Karin de sidste fødselsgaver til Line. Torsdag var Lines fødselsdag, og også Thanksgiving som er den største hellig dag i USA. George og Cindy kom over med et flettet overflødigshorn med hjemmelavede godbidder inden i.  Man får traditionelt Kalkun til aftensmaden. Vi havde købt en 22 pund stor kalkun, som blev serveret med: Cranberry gel, majs, grønne bønner, kartoffelmos, gravy (sovs) og stuffing. Hertil rødvin. Vi havde inviteret Kim og Gitte samt Kristian Toft, så vi var i alt 10 personer til spisning. Fredagen var afslapning i stor stil. Line havde inviteret 2 veninder til at spise på Rick's China House Restaurant. Senere var de oppe på High School for at se en Voley Ball kamp. George kom over med både Sarah som legede med Anna og Emma, samt Brandon som spillede på computer sammen med Jakob. Senere bragte vi Sarah og Brandon hjem igen, og nåede lige at sidde lidt i stuen sammen med George og Cindy. Da vi kom hjem var Michael Tycho og Pia ankommet til deres hotel. Michael skal være sammen med 2 af Johns folk i de næste 3 uger for at starte en ny Hotline op. John kørte ind til Frederick og hentede Michael og Pia, som blev og spiste rester til aftensmad.  Se billeder

 

5. - 13. November

Karin ankom ca. 1 time forsinket men ellers som planlagt Mandag. John ventede i lufthavnen på Karin, og havde flere gange været inde på både www.flightarrivals.com og www.scandinavian.net for at kontrollere at flyet nu også var forsinket. Karin kom gennem Imigration og Customs klokken 1615. Vi var hjemme i Walkersville klokken 1720.  Tirsdag skulle John til Michigan for at starte en idriftsættelse op. John kom tilbage torsdag eftermiddag. Karin og Charlotte har været ude at se på butikker næsten hver dag, og Karin har da også stort set købt et eller andet hver dag. Karin sov på Jakobs værelse de første dage, men senere har Line byttet med Karin. Søndag kørte vi nord på til Pensylvania for at "se" på Amish people. Turen tager ca. 2 timer hver vej, og vi kørte lidt rundt inden vi fandt et sted hvor vi spiste vores medbragte mad. Vi var hjemme igen ved 1700 tiden. Tirsdag var John syg. Vist nok nyresten, men vides ikke med sikkerhed. Se billeder.

 

 

3. og 4. November

Thomas og Andrea (Klerckes) ankom klokken 2 minutter i 2, og afleverede Konor. De skulle til Joe Joyce's bryllup. Line (Charlotte) passede Konor til klokken 915PM, hvorefter Thomas og Andrea var tilbage igen. Konor er en meget glad dreng som smiler uafbrudt. Meget nem at passe. Line havde stadigt besøg af Christie, som John kørte hjem klokken 5PM. Anna havde besøg af en veninde hele eftermiddagen. Søndag skulle have været ballon dag, men det blæste for meget! I stedet tog vi (Kim, Gitte, Finn, Veronika, Charlotte, Line, Jakob, Anna, Emma og John)  ned til Great Falls tæt ved Washington DC. En meget smuk State Park, hvor vendfaldene i virkeligheden er Potomac River. Vi stod på Maryland siden, men der er også udsigtspunkter fra Virginia siden. Charlotte havde bagt snegle og vi havde medbragt kaffe, øl og sodavand. (Det er ganske vist forbudt at drikke alkohol i parken, men vi sneg en lille ën ned alligevel) Inden vi tog afsked aftalte vi at holde Julefrokost den 8. December. Vi afholder frokosten hos os selv, og Charlotte uddelegerer opgaver pr. E-Mail. Se billeder

 

29. Oktober til 3. November

Mandag spillede Line sin sidste Volleyball kamp for denne sæson. Hele familien var til stede, men det hjalp ikke på resultatet. Tirsdag var der afslutning på Line's Volleyball, med en fest i byen Thurmont, ca. 6 mil nord for Walkersville. Charlotte deltog. Der var først spisning, så præmieoverrækkelse og til sidst fik pigerne en jogging dragt. Onsdag var så den helt store dag (aften): Halloween. Charlotte, Jakob, Anna, Emma og Mark (Jakobs kammerat) startede præcis klokken 6PM. Der følger altid voksne med rundt!  Efter 1/2 time ville Emma ikke mere, så hun blev bragt hjem til John, som i mellemtiden allerede havde åbnet døren for MANGE andre unger og delt slik ud. Klokken 8PM sluttede det hele og kvarteret blev roligt igen. Anna og Jakob havde fået fyldt deres spande 2 gange med slik. (set med Danske øjne er det slik man kan få herovre dårligt slik) Anna og Jakob er sat på ration i de kommende uger! Torsdag og Fredag holdt John fri. Ungerne havde fri Fredag så det blev til meget "gøren ingenting". Dejligt! Fredag gjorde Charlotte hovedrent i hele huset (alt imens John fumlede lidt rundt med rytmeboxen), og ungerne gjorde rent og ryddede op på deres værelser. Bedstemor kommer jo på mandag! Fredag aften var der afslutning på Jakobs fodboldhold. Her spillede forældrene mod drengene i indendørs fodbold. Drengene vandt 8-5! Bagefter trofæ overrækkelse og pizza spisning. Line var hele aftenen inde på Highschool til først en volleyball kamp og derefter til Football. Christie overnattede hos Line. I dag lørdag skal Line være barnepige. Hun skal passe Klercke's Konnor fra klokken 2PM. Mere om det senere. Se billederne

 

Lørdag 10/27:

Formiddagen drev vi af med ingenting. Ingenting: John sad ved computeren, Charlotte nussede rundt og ryddede op, pigerne legede, Jakob havde en ven på besøg som havde overnattet, så de to spillede Age of Empires paa Jakobs og Lines PC. Line var ikke hjemme. Havde overnattet hos en veninde, og skulle overvære en volley ball kamp allerede klokken 9, så vi så ikke noget til hende før end klokken 23 om aftenen da Charlotte hentede hende fra en fest hun var til hos en anden veninde. Vi andre drog afsted til sæsonens sidste fodbold kamp. Det var meget koldt: 8 C, men det var nok ikke derfor at at vores hold (Jakob's hold) tabte 0-6. På vej til kampen blev vi Halloween Mooned. Efter kampen drog vi videre til Rochelle's hus hvor vi var inviteret til Halloween Party. Ungerne udhulede græskar, og de voksne tog for sig af retterne. Senere var der Fireworks. Noget skuffende Fireworks da det er forbudt at skyde sådan noget af i Maryland: nåede kun 1.5 meter op i luften inden det gik ud. Pigerne elskede det dog alligevel. Der var stort bål som alle sad omkring på halm baller. De fleste voksne var klædt ud. Nogle meget fantasifulde. Se billederne. (Billeder af de voksne kommer senere i næste uge)

 

10-22 til 10-26:

John drog afsted klokken 3 Tirsdag morgen til North Carolina til en site, hvor der var problemer. Siten hedder QVC og det er fra denne site at man sender alt hvad der bliver købt fra QVC TV kanal QVC TV Shopping. John var hjemme igen efter midnat. Anna var til spejder i sin nye uniform, som hun er meget stolt af. Line spillede volleyball kamp Onsdag aften. Anna har vaeret til Halloween Parade paa sin skole Fredag. Charlotte er til Bingo hele aftenen sammen med Gitte og Andrea. Se billederne.

 

10/21:

I dag er Victor blevet døbt, så vi ringede til Mads og Helle for at ønske tillykke.

Veronika kom på besøg (Finn er i DK på forretningsrejse). Vi kørte ned til Harbors Ferry og gik en lang tur. Vejret var vidunderligt: 25C og helt skyfrit. Vi spadserede langs med Potomac River, og kravlede senere ud på nogle store klipper i midten af Potomac River hvor vi sad og nød det udsigten. Harbor Ferry ligger på grænsen mellem Maryland, Virginia og West Virginia. Se billederne.

 

10/20:

John, Jakob og Emma tog ud på Frederick Airport for at se 2 store bombemaskiner fra Anden Verdenskrig. De var begge blevet restaurerede og stod som nye, med diverse våben og bomber monteret. Vi kravlede rundt inde i maskinerne, og pladsen viste sig at være meget trang. 

Line skulle have ordnet negle, for at være helt klar til Homecoming party om aftenen. Da Line kom tilbage fra negleordneren, blev Charlotte sat til at ordne Lines hår. Herefter blev Line kørt over til en veninde Felicia, hvor 3 piger med deres påhæng skulle spise inden festen. Line kom tilbage fra festen klokken 2330.  Se billederne.

 

10/19:

Vi var til Homecoming Parade i Walkersville. Diverse sportshold, Walkersville Vol. Firefighters osv deltog. Også Jakobs fodbold hold og Line Volleryball hold var med. Fra deltagerne blev der smidt slik ud til tilskuerne, og de fleste børn havde medbragt poser til at opsamle slik i. Vejret var dejligt: omkring 20 C. Se billederne.

 

10/18:

John kom tilbage fra Danmark i dag klokken 1500. 

John  besoegte Karin tirsdag aften. Karin havde inviteret gaester: Peter, Lone, Nicolai og Anne Sofie samt Kirsa og Lars. Det blev til en meget hyggelig aften med flaeskesteg, sukker kartofler, brun sovs og roedvin.  John havde gaver med som blev fordelt. Kufferten blev fyldt op med ting og sager som Karin oprindeligt skulle have haft med over da hendes tur blev aflyst. John tog afsked klokken 1100.

Onsdag aften besoegte John Mogens, Dorthe, Nadja og Nicklas. Det var en overraskelse for Mogen og Dorthe. De vidste ikke at John var i Danmark. John havde ikke set Mogens og Dorthe siden 15. Juni 2000, da Mogens og Dorthe drog ud paa deres jordomsejling. (Se Family, friends, links). Det var noget underligt kun at vaere sammen med Mogens og Dorthe i 2 timer for saa at tage afsked, vel vidende at der nok gaar 1.5 aar igen. Herefter koerte John op til John's mor og spiste aftensmad. Gerda havde anrettet det store kolde bord med diverse laekre retter. Ogsaa her blev kufferten fyldt op meed diverse smaa ting og gaver, samt yderligere en stor papkasse som skulle medbringes som rejsegods. John drog afsted igen klokken 2145, efter at have hjulpet Gerda med hendes computer. Nu er Gerda igen on line. 

Hjemturen gik helt uden forsinkelser. Under indflyvning til Dulles Airport floej SAS maskinen (Boeing 767) ganske taet henover Walkersville, og John naaede at tage et billede at det kvarter som vi bor i. Se Se billederne

Jakob var til fodbold traening, og Line spillede Volleyball kamp.

 

10/15:

I dag rejser John  til Danmark. Han skal over og besøge Crisplant og 2 af hans folk som er på kursus på Crisplant. John skal nå at besøge Charlotte's mor Karin,  John's mor Gerda, og Mogens og Dorthe. John er tilbage i Walkersville igen Torsdag aften.

I dag er det pyjamasdag på Walkersville Highschool. Line var derfor påklædt i pyjamas.

 

10/14:

Vi tog alle 6 ud for at se Jakob spille sin anden sidste kamp i denne sæson. Og det gik meget bedre end det det har gjort de sidste gange. Kampen sluttede 2-2. Jakob scorede det ene af målene, hvilket bragte Jakob's humør rigtigt op.  Sidste gang Jakob's hold spillede mod dette hold tabte de 1-7! Der er ingen billeder af kampen, idet at regnen stod ned i stænger under hele kampen. Men check vores Picture gallery alligevel.

 

10/13:

Today we and the Hildesheims went back to the Klerckes to cut another tree. This one was huge, and a big part of it was hanging over the house, so we had to do our homework before cutting it down: we tied it up with a steel wire, and this way we forced it away from the house. The sun was on hole afternoon, temp 72, so it was a hot and sweaty day. In the evening we watched Mike Tyson beat the Danish Brian Nielsen up in heavy weight boxing. We left the Klerckes at 12PM and we were home at 1AM. Check the pictures at our Picture Gallery.

 

10/11:

Kim was traveling so Gitte was joining us for dinner.

 

Weekend October 6 and 7:

Jakob playing soccer both days. He's team lost both games. Last season the team won almost all games. This year they haven't won any games until now. Jakob though does not seem to be affected at all. 

Saturday afternoon and evening we were visiting the Klercke's. The males were cutting down trees, and the females were taking care of the children and cooking. Real good food! Check the pictures at our Picture Gallery.

 

10/2 - 10/5:

John was traveling all week. Had to go back in the field to cover for a lack of Commissioning Engineers.

This is our diary year 2001.

Click here to explore 2002 or 2003